STIRI - CULINARE

  • Istoria trabucului: Partea III: Primele mărci de trabucuri

    Istoria trabucului: Partea III: Primele mărci de trabucuri

    Duminica, 09 Aprilie, 2017 22:03

    Stimați cititori, continuăm astăzi incursiunea în „arta fumatului de trabucuri”, începută în urmă cu două ediții, printr-un episod în care vom descoperi cum au luat ființ ...

  • Reţeta săptămânii-Cheesecake de sărbătoare cu migdale şi căpşuni- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii-Cheesecake de sărbătoare cu migdale şi căpşuni- de Alina Bucatoş

    Duminica, 09 Aprilie, 2017 18:58

    De-a lungul timpul am învăţat cea mai preţioasă lecţie de gătit : nu ai nevoie de ingrediente scumpe nici de tehnică sofisticată ca să poţi să realizezi un preparat deosebit. Ai nevoie de un minim d ...

  • S-au descoperit alimentele din viitor

    S-au descoperit alimentele din viitor

    Miercuri, 05 Aprilie, 2017 11:23

    Ofiţerii de investigații a fraudelor economice din cadrul Inspectoratului de poliție Râșcani au depistat încălcări grave în activitatea unei fabrici de brânzeturi din orașul Râș ...

  • Reţeta săptămânii - Pui chinezesc picant-- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii - Pui chinezesc picant-- de Alina Bucatoş

    Duminica, 02 Aprilie, 2017 13:21

    Am învăţat să pregătesc această reţetă în urmă cu vreo 7 ani, pe vremea când soţul meu făcea mofturi la mâncare mai mult decât un copil de 2 ani. Declarase un război total c ...

  • Reţeta săptămânii - Waffles cu căpşuni - de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii - Waffles cu căpşuni - de Alina Bucatoş

    Duminica, 26 Martie, 2017 19:23

    Pentru mine, de câţiva ani încoace, weekend-ul, înseamnă o tradiţie frumoasă, pe care am transformat-o oarecum şi într-o rutină plină de satisfacţie. Sfârşitul de săpt ...

  • Istoria trabucului: ParteaII: Etichetele trabucurilor, de Marius Porcolean

    Istoria trabucului: ParteaII: Etichetele trabucurilor, de Marius Porcolean

    Duminica, 12 Martie, 2017 18:03

    În ediția anterioară a revistei, am început miniseria intitulată „arta fumatului de trabucuri” și am vorbit despre istoria trabucurilor, ajungând undeva pe la mijlocul secolului al ...

  • Reţeta săptămânii - Salată de creveţi cu sos Marie Rose -de Alina Bucatoș

    Reţeta săptămânii - Salată de creveţi cu sos Marie Rose -de Alina Bucatoș

    Duminica, 12 Martie, 2017 17:44

    În urmă cu câţiva ani, am fost invitată să gătesc în timpul unei emisiuni speciale de Revelion, iar echipamentele de care dispuneam în platou erau aproape minime: o plită electrică imp ...

  • Când se plantează legumele în grădină ?

    Când se plantează legumele în grădină ?

    Duminica, 12 Martie, 2017 08:12

    Legume care se seamănă sau se plantează în februarie :20-28 februarie:morcov, pătrunjel, mărar, leuștean, ridichi de lună, ceapă, usturoi, ceapă verde de iarnă, mazăre, spanac, salată, planta ...

  • Reţeta săptămânii : Madleneis cu levănţică şi vanilie – de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii : Madleneis cu levănţică şi vanilie – de Alina Bucatoş

    Duminica, 05 Martie, 2017 04:13

    Am călătorit în Franţa de câteva ori, şi întotdeauna am făcut-o cu plăcere. M-am îndrăgostit profund şi irevocabil de aerul boem şi gustul irezistibil al mâncării de acolo. Re ...

  • Vezi ce mănâncă Regina Angliei!

    Vezi ce mănâncă Regina Angliei!

    Sambata, 04 Martie, 2017 16:44

    Te-ai fi aşteptat că o personalitate ca Regina Marii Britanie, să aibe o dietă compusă din cele mai sofisticate şi scumpe preparate culinare. Ei bine realitatea este însă foarte diferită. Fostul bucăt ...

  • Reţeta săptămânii : Pâine umplută – de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii : Pâine umplută – de Alina Bucatoş

    Duminica, 26 Februarie, 2017 17:43

    De pâine mă leagă cele mai frumoase momente din copilăria mea. Bunica făcea cea mai bună pâinedin lume, iar ziua de copt ,care venea o dată pe săptămâna, era o zi de o importantă ega ...

  • Cele mai ciudate leacuri anti-mahmureală

    Cele mai ciudate leacuri anti-mahmureală

    Sambata, 25 Februarie, 2017 19:26

    O vorba din popor spune niciodată să nu spui niciodată.Toţi cei care au trecut vreodată printr-o durere de cap sfâşietoare, de parcă ai făcut impact frontal cu un tir, datorită serii/ zilei dina ...

  • Top 10 ce le mai scumpe alimente din lume

    Top 10 ce le mai scumpe alimente din lume

    Miercuri, 22 Februarie, 2017 14:14

    Dacă te-ai întrebat vreodată, de ce nota de plată de la restaurantele "haute cuisine", au întotdeauna mai multe zerouri de cât ai putea numără, atunci îţi spunem noi. Unele mater ...

  • Mic dicţionar al condimentelor

    Mic dicţionar al condimentelor

    Duminica, 19 Februarie, 2017 19:45

    Când am început să bucătăresc , cea mai mare provocare a fost potrivirea perfectă a condimentelor cu ingredientele de bază. Am dat greş de multe ori, ba condimentam prea tare, ba deloc. Am în ...

  • Gomboţi cu brânză şi sos de vanilie

    Gomboţi cu brânză şi sos de vanilie

    Duminica, 19 Februarie, 2017 17:12

    Gomboţii cu brânză a fost primul desert pe care l-am pregătit, aşa că va puteţi închipui cât de ataşată sunt de reţeta această… Îmi aduce aminte de copilărie, şi de primele ...

  • 13 “minciuni” şi miturile care au făcut lumea mai grasă şi mai nesănătoasă

    13 “minciuni” şi miturile care au făcut lumea mai grasă şi mai nesănătoasă

    Duminica, 19 Februarie, 2017 15:35

    Nutriţia, mai ales partea legată de slăbit si sănătate, este plină de non-sens. Acest articol cuprinde cele mai rele exemple, dar lista pututea fii mult mai mare. Iată topul celor 13 “minciuni” ş ...

  • Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos

    Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos

    Duminica, 12 Februarie, 2017 12:19

    Mă numesc Alina Anamaria Bucatos şi gătesc de când mă ştiu… Atunci când îmi aduc aminte de copilărie , îmi apar în minte momentele ferice când bunica făcea pâ ...

  • Istoria trabucului: Partea1, de Marius Porcolean

    Istoria trabucului: Partea1, de Marius Porcolean

    Vineri, 10 Februarie, 2017 19:11

    Dragi cititori, având în vedere că mai toată lumea este înnebunită în această perioadă de toate mașinațiunile ce se petrec pe scena politică „mioritică”, una mai șocant ...

  • Spartanii cuceresc Aradul!

    Spartanii cuceresc Aradul!

    Joi, 10 Noiembrie, 2016 11:47

    Spartan este o reţea de restaurante care a plecat de la un concept de inspiraţie grecească pe care l-a individualizat într-un mod original. In momentul de faţă cele cinci sosuri servite in restaurantele S ...

  • La ce riscuri eşti expus dacă ai intoleranţă la Lactoză ! VEZI simptomele

    La ce riscuri eşti expus dacă ai intoleranţă la Lactoză ! VEZI simptomele

    Sambata, 08 Octombrie, 2016 08:53

    LACTOZA ŞI INTOLERANŢA EI ! AFLĂ ce riscaţi dacă aveţi intoleranţă la lactoyă şi continuaţi să mâncaţi lactate şi care sunt simptomele ! “Cei mai mulţi dintre noi suntem programa ...

  • Dieta cu cruditati: ideala pentru intarirea sistemului imunitar

    Dieta cu cruditati: ideala pentru intarirea sistemului imunitar

    Luni, 14 Martie, 2016 14:18

    Dieta cu cruditati e un pas important ce inseamna o schimbare totala a stilului de viata. Trecerea se face pas cu pas, fara graba, asteptand in tihna semnalele organismului daca sa mergi sau nu mai departe. Daca sto ...

  • Dieta hiposodata: cea mai sanatoasa dieta pentru inima

    Dieta hiposodata: cea mai sanatoasa dieta pentru inima

    Vineri, 11 Martie, 2016 11:57

    Dieta hiposodata inseamna limitarea consumului de sare de masa din meniul zilnic, fiind un prim pas responsabil catre un stil de viata sanatos acum, dar si pentru anii ce vor urma. De evitat intr-o dieta hiposodata ...

  • Dieta cu supa de varza pentru 7 zile

    Dieta cu supa de varza pentru 7 zile

    Joi, 10 Martie, 2016 09:53

    Dieta cu supa de varza este considerata a fi un regim fad, deoarece se bazeaza pe consumul unei cantitati nelimitate de supa de varza, care este slaba in calorii, dar bogata in fibre. Cu alte cuvinte, se incurajeaza ...

  • Dieta cu fibre te ajuta sa ai un tranzit intestinal sanatos

    Dieta cu fibre te ajuta sa ai un tranzit intestinal sanatos

    Marti, 08 Martie, 2016 17:50

    Fibrele sunt o componentă benefică intr-o dieta de slăbire, deoarece sunt greu de digerat și oferă echilibru în sistemul digestiv. Stomacul se poate goli mai lent atunci când fibrele su ...

  • Dieta Cambridge: schimba obiceiurile alimentare nesanatoase

    Dieta Cambridge: schimba obiceiurile alimentare nesanatoase

    Joi, 03 Martie, 2016 21:14

    Cu siguranta esti tentata sa o incerci, dar, pentru a te convinge, iti voi prezenta cateva motive pentru care ar trebui neaparat sa alegi dieta Cambridge. Astfel, pe langa faptul ca te va ajuta sa iti recapeti silue ...

  • Dieta cu ciocolata reduce tensiunea arteriala

    Dieta cu ciocolata reduce tensiunea arteriala

    Miercuri, 02 Martie, 2016 14:44

    Dieta cu ciocolata ca si multe alte tipuri de diete implica de cele mai multe ori utilizarea unui produs de baza care poate ajuta sau nu la eliminarea toxinelor din organism si eventual la elimina ...

  • Diete sanatoase de primavara

    Diete sanatoase de primavara

    Marti, 01 Martie, 2016 20:37

    Primăvara este sezonul cu cele mai multe legume şi, de aceea, o dietă sănătoasă de primăvară este binevenită. Pe tot parcursul unei diete de primăvară, este esenţial să nu sari peste micul dejun, doar a ...

  • Retete pentru detoxifierea organismului

    Retete pentru detoxifierea organismului

    Vineri, 26 Februarie, 2016 17:17

    In cazul in care va doriti sa fiti din nou pline de energie, insa simtiti cum oboseala va copleseste, este cazul sa va ganditi serios sa alegeti din aceste retete pentru detoxifierea organismului. Curatandu-va corp ...

  • Cele mai bune motive pentru a allege dieta cu conopida

    Cele mai bune motive pentru a allege dieta cu conopida

    Luni, 22 Februarie, 2016 11:41

    Dieta cu conopida este o dieta speciala, bazata pe consumul de conopida fireste, dar daca va hotarati sa o urmati, aveti mari sanse sa scapati de kilogramele in plus mult mai repede.   ...

  • Reţete pline de savoare: Creveţi flambaţi în Coniac - Recomandarea Padam Bistro

    Reţete pline de savoare: Creveţi flambaţi în Coniac - Recomandarea Padam Bistro

    Vineri, 29 Ianuarie, 2016 12:20

    După cum bine ştiţi, cognacul este doar băutura distilată din vinul învechit, fabricată în provincia Cognac, iar creveţii sunt un aliment uşor, carnea lor delicată fiind bine pusă în valo ...

  • Cinci alimente care să-ți țină de cald în zilele cu ger

    Cinci alimente care să-ți țină de cald în zilele cu ger

    Joi, 21 Ianuarie, 2016 12:33

    Aproape întreaga Românie se află cu cod galben de ger năprasnic până luni. Medicii ne recomandă ca în această perioadă să ne îmbrăcăm bine și să încercăm să ne ferim ...

  • Câştigă produse BIO de la Pronat

    Câştigă produse BIO de la Pronat

    Marti, 05 Ianuarie, 2016 12:53

    Intens dezbătuta în zilele noastre, alimentaţia constituie un subiect destul de sensibil şi controversat sub anumite aspecte. Alimentele BIO nu sunt cu siguranţă un concept nou. Produsele organice sunt la ...

  • AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro

    AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro

    Marti, 05 Ianuarie, 2016 11:46

    Este un desert simplu,dar special, care nu conţine nici un fel de aditivi, arome artificialesauagenţi de creştere – doar ciocolată de cea mai bună calitate. Magia produsă - prăjiturele ...

  • Metode simple de a scoate pesticidele din fructe și legume

    Metode simple de a scoate pesticidele din fructe și legume

    Luni, 04 Ianuarie, 2016 14:39

    Multe dintre fructele și legumele pe care le cumpărăm din magazine conțin substanțe dăunătoare organismului, precum pesticidele. Dacă nu știi să alegi fructele și legumele care nu conțin aceste substanț ...

  • NOU ÎN ARAD: Bistro Tirol

    NOU ÎN ARAD: Bistro Tirol

    Luni, 04 Ianuarie, 2016 13:17

    Provenienţa cuvântului Tirol, care vine de la regiunea austriacă pe care am vizitat-o în câteva rânduri, şi care m-a impresionat în aşa fel încât am pornit să deschid u ...

  • Scoici cu vin alb– Reţeta recomandată de Bruschetteria Prinzz

    Scoici cu vin alb– Reţeta recomandată de Bruschetteria Prinzz

    Miercuri, 23 Decembrie, 2015 12:22

    INGREDIENTE: 1 săculeţ scoici proaspete (2 kg) 2 legături pătrunjel proaspăt 2-3 linguri ulei de măsline 5-6 căţei usturoi, 1 praz 150 ml vin alb şi lămâie piper negru şi alb MOD DE PREPARA ...

  • PRONAT: Alimentaţia sănătoasă este pasiunea noastră (P)

    PRONAT: Alimentaţia sănătoasă este pasiunea noastră (P)

    Miercuri, 23 Decembrie, 2015 11:43

    Consumul de produse fără E-uri este un act de sprijin conştient al propriului organism. Este contribuţia responsabilă a fiecăruia la propria sănătate. Acesta este credo-ul nostru, echipa care formăm cu entu ...

  • Tăierea şi pomana porcului, în Piaţa Avram Iancu

    Tăierea şi pomana porcului, în Piaţa Avram Iancu

    Joi, 17 Decembrie, 2015 14:46

    Centrul Municipal de Cultură alături de Primăria Municipiului Arad vă așteaptă sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 12.00 pentru a sărbători în stil tradițional venirea Crăciunului. În ulti ...

  • NOU ÎN ARAD: Fresh & Crepes (P)

    NOU ÎN ARAD: Fresh & Crepes (P)

    Miercuri, 09 Decembrie, 2015 12:42

    Fresh & Crepes, o afacere cu capital românesc, un concept gourmet food, care promovează atât consumul de fructe cât şi cel de legume. Fresh & Crepes și-a deschis porţile la începu ...

  • Fresh & Crepes - ”Alege să trăieşti sănătos”

    Fresh & Crepes - ”Alege să trăieşti sănătos”

    Joi, 03 Decembrie, 2015 00:05

    Fresh & Crepes, o afacere cu capital românesc, un concept gourmet food, care promovează atât consumul de fructe cât şi cel de legume. Fresh & Crepes îşi deschide porţile la î ...

  • Savurează o delicatesă „Delizioso” de Ziua Tortului

    Savurează o delicatesă „Delizioso” de Ziua Tortului

    Joi, 26 Noiembrie, 2015 12:34

    Ziua Tortului, sărbătorită azi, 26 noiembrie, s-a născut în Franța de la cuvintele celebre ale soției lui Ludovic al XVI-lea, Marie Antoinette, informează bunadimineata.ro. În timpul foametei care ...

  • Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Joi, 19 Noiembrie, 2015 10:32

    Ingrediente: 3 felii de pâine, 1 linguriţă de ulei de măsline, sos de roşii, mozzarella, ton în ulei de măsline, ceapă, măsline, legume, sare, piper după gust. & ...

  • Postul Crăciunului: Ce alimente să consumi şi unde le găseşti

    Postul Crăciunului: Ce alimente să consumi şi unde le găseşti

    Vineri, 13 Noiembrie, 2015 10:53

    Postul Crăciunului ne amintește de postul patriarhilor și drepților din Vechiul Testament și de postul lui Moise de pe Muntele Sinai. După cum aceștia au postit în vederea venirii lui Mesia, tot astfel ...

  • Ce e mai sănătos pentru gătit: ulei sau untură?

    Ce e mai sănătos pentru gătit: ulei sau untură?

    Marti, 10 Noiembrie, 2015 15:13

    Uleiurile bogate în grăsimi polinesaturate, precum cel de floarea-soarelui şi cel de porumb elimina o cantitate mare de aldehide, nişte substanţe toxice ”învinovăţite” de apariţia mai ...

  • Savurează prăjiturile Delizioso GRATUIT

    Savurează prăjiturile Delizioso GRATUIT

    Luni, 09 Noiembrie, 2015 13:17

    Populara Gelaterie Delizioso îşi diversifică sortimentul de preparate şi îţi oferă şansa să guşti GRATUIT, după „cea mai bună înghețată din oraș”, prăjituri de ...

  • Petreceri private şi evenimente premium la Hotel BEST WESTERN Central Arad

    Petreceri private şi evenimente premium la Hotel BEST WESTERN Central Arad

    Vineri, 06 Noiembrie, 2015 14:01

    Restaurantul "CLASIC" al Hotelului BEST WESTERN CENTRAL, complet renovat şi modernizat din luna iulie a acestui an îşi aşteaptă clienţii cu un meniu variat, din bucătăria românească şi internaţ ...

  • Artă culinară şi pasiune: Torturi elegante din ingrediente naturale, à la Savori Urbane

    Artă culinară şi pasiune: Torturi elegante din ingrediente naturale, à la Savori Urbane

    Vineri, 06 Noiembrie, 2015 13:38

    Ieri Aradul s-a îmbogăţit cu savoare prin lansarea laboratorului de cofetărie şi patiserie Savori Urbane - Atelier Gurmand. Oana Igreţiu este mână pricepută din spatele conceptului care, ...

  • Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Miercuri, 04 Noiembrie, 2015 13:22

    Ingrediente: 3 felii de pâine, 1 linguriţă de ulei de măsline, sos de roşii, mozzarella, ton în ulei de măsline, ceapă, măsline, legume, sare, piper după gust. Mod de pre ...

  • Carnea procesată și cancerul: Reacții dure împotriva concluziei OMS

    Carnea procesată și cancerul: Reacții dure împotriva concluziei OMS

    Marti, 27 Octombrie, 2015 13:39

    Carnea roșie și preparatele din carne nu pot fi responsabile de apariția unor forme de cancer decât dacă acestea sunt consumate în exces și sunt tratate cu diverse substanțe chimice, a declarat pen ...

  • Răsfață-te cu o prăjitură delicioasă

    Răsfață-te cu o prăjitură delicioasă

    Luni, 26 Octombrie, 2015 12:07

    Populara Gelaterie Delizioso îşi diversifică sortimentul de preparate! După „cea mai bună înghețată din oraș”, savurează o prăjitură delicioasă! Din oferta ...

  • Cafea de Olla– savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Cafea de Olla– savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Miercuri, 21 Octombrie, 2015 11:46

    DeNovo Caffee pune la bătaie trei kilograme de cafea! Participă la concursAICIşi poţi câştiga ingredientul principal pentru reţeta cafelei de Olla! Ingrediente: &nda ...

  • De ce este importantă fiecare masă a zilei şi un motiv în plus să faci o pauză

    De ce este importantă fiecare masă a zilei şi un motiv în plus să faci o pauză

    Joi, 15 Octombrie, 2015 13:35

    Micul dejun trebuie să conţină circa o treime din aportul nutriţional şi caloric zilnic. Dieta fiecărei persoane ar trebui alcătuită în funcţie de vârstă, sex, activitatea fizică depusă, greu ...

  • Aradul, invitat de onoare la Festivalul Cârnaţului de la Békéscsaba

    Aradul, invitat de onoare la Festivalul Cârnaţului de la Békéscsaba

    Luni, 12 Octombrie, 2015 14:59

    În perioada 22-25 octombrie 2015 va fi organizată la Békéscsaba cea de-a 19-a ediție a festivalului gastronomic și de divertisment, Festivalul Cârnațului. Festivalul este consi ...

  • Cafea mexicană – savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Cafea mexicană – savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Marti, 06 Octombrie, 2015 12:36

    DeNovo Caffee pune la bătaie trei kilograme de cafea! Participă la concurs AICI şi poţi câştiga ingredientul principal pentru reţeta cafelei mexicane! Ingrediente: - 125 ml de cafea - 80 ...

  • Familia Helvetica Milk are membri noi: Participă la concurs şi află cine sunt!

    Familia Helvetica Milk are membri noi: Participă la concurs şi află cine sunt!

    Luni, 05 Octombrie, 2015 12:33

    Helvetica Milk, prin precupările constante privind siguranţa alimentelor oferă satisfacție clienţilor săi, iar satisfacţia este determinată de calitatea și siguranța produselor pe care ți le oferă! Calit ...

  • Bruschetta cu verde napi – à la Bruschetteria Prinzz..

    Bruschetta cu verde napi – à la Bruschetteria Prinzz..

    Vineri, 02 Octombrie, 2015 11:33

    Ingrediente : 2/3felii de pâine Sos de mascarpone Verde napi Coppa di parma Rodii Mod de preparare: Pâinea se rumeneşte la cuptor p ...

  • Ziua internațională a cafelei: Află istoricul şi sărbătoreşte cu o cafea bună!

    Ziua internațională a cafelei: Află istoricul şi sărbătoreşte cu o cafea bună!

    Joi, 01 Octombrie, 2015 12:09

    Pentru prima dată Ziua internațională a cafelei este celebrată pe 1 octombrie 2015, ea fiind desemnată de Organizația Internațională a Cafelei (ICO), potrivit www.ico.org. Alături de cele 75 de state membre ...

  • Ai de unde alege: Venezzia oferă peste 90 de feluri de pizza! Iată meniul şi preţurile

    Ai de unde alege: Venezzia oferă peste 90 de feluri de pizza! Iată meniul şi preţurile

    Marti, 22 Septembrie, 2015 14:24

    Pizzeria Venezia s-a înfiinţat în anul 1996, în Germania, iar din anul 2009 s-a deschis şi în Arad, pe str. Dimitrie Bolinteanu nr. 12. “Ne adresăm iubitorilor de pizza, paste şi ba ...

  • Centimetri în plus de zâmbet de la Segafredo!

    Centimetri în plus de zâmbet de la Segafredo!

    Miercuri, 16 Septembrie, 2015 13:00

    Segafredo Zanetti Espresso Arad, situată pe str. Cloșca nr 1, îți oferă specialități pe bază de espresso, adorate de milioane de consumatori. Segafredo este mai mult decât o cafenea! Poț ...

  • Fashion Food - un bucatar și un fotograf și-au expus operele în Timișoara

    Fashion Food - un bucatar și un fotograf și-au expus operele în Timișoara

    Vineri, 04 Septembrie, 2015 16:51

    Moda și Mâncarea sunt cele două ingrediente pe care bucătarul Roland Trettl și fotograful Helge Kirchberger le-au unit într-un melanj original, până acum complet necunoscut. Deşi au avut o ...

  • Kebabylon – pentru toate gusturile!

    Kebabylon – pentru toate gusturile!

    Joi, 03 Septembrie, 2015 11:31

    Kababylon este cel mai nou local în care îţi potoleşti foamea cu una din cele mai diversificate oferte din oraş! Situat pe str Unirii nr 1 (prima shaormerie de pe Bulevard), cu o locaţie vas ...

  • Salată cu Pui –  à la Pizza House

    Salată cu Pui – à la Pizza House

    Luni, 17 August, 2015 12:47

    Ingrediente: salată bacon piept de pui roșii cherry rucola parmezan Mod de preparare: Pentru o porție de salată, se gătește la grill o jumătate de piept de pui dezosat, până ...

  • Noutăți în Arad: Kebabylon – marea deschidere cu mare ofertă!

    Noutăți în Arad: Kebabylon – marea deschidere cu mare ofertă!

    Vineri, 14 August, 2015 11:50

    Kababylon este cel mai nou local în care poți servi masa, fie că poftești la o shaormă sau la un kebab! Deschiderea oficială va avea loc marți, 18 august, de la ora 18:00, ocazie unică în ...

  • Legume crescute în spațiu: Astronauții de pe ISS au mâncat din propria recoltă

    Legume crescute în spațiu: Astronauții de pe ISS au mâncat din propria recoltă

    Luni, 10 August, 2015 15:58

    Astronauții din echipajul Stației Spațiale Internaționale (ISS) au în meniul din aceste zile salată verde crescută în spațiu, fiind pentru prima oară când ei mănâncă legume cultivat ...

  • Au fost create „super-spaghetele” sănătoase

    Au fost create „super-spaghetele” sănătoase

    Miercuri, 05 August, 2015 13:09

    Două universități italiene, în colaborare cu Universitatea din Granada (Spania), au creat "super-spaghetele" cu mai multe fibre și proteine decât pastele obișnuite, care, susțin ei, sunt mult mai s ...

  • New York: Mantii, pene și rochii de dantelă la cea de-a cincea cină în alb - FOTO

    New York: Mantii, pene și rochii de dantelă la cea de-a cincea cină în alb - FOTO

    Miercuri, 29 Iulie, 2015 15:20

    Circa 5.000 de adepți ai gastronomiei și eleganței s-au adunat marți seară la New York, pe malul fluviului Hudson, la a cincea ediție a Cinei în alb, imens picnic unde singura culoare permisă este albul ...

  • Spartanii au ajuns în Arad!

    Spartanii au ajuns în Arad!

    Vineri, 03 Iulie, 2015 12:59

    Spartan, cea mai mare rețea de restaurante grecești din Romania,a deschis un restaurant în franciză, în Arad, pe Bulevardul Revoluției nr. 44! Cu locaţii deschise în Suceava, Bu ...

  • Secretele blatului perfect de pizza

    Secretele blatului perfect de pizza

    Luni, 29 Iunie, 2015 12:33

    Pizza este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din bucătăria italiană, la care recurgem adesea dacă vrem să luăm masa în oraș sau, din contră, să ne relaxăm acasă fără efortul de a gă ...

  • Cum devine o salată și mai sănătoasă? Ingredientul care face diferenţa

    Cum devine o salată și mai sănătoasă? Ingredientul care face diferenţa

    Miercuri, 17 Iunie, 2015 15:02

    Este cunoscut faptul că toate verdețurile sunt o sursă mare de nutrienți dar ajută la menținerea siluetei. Totuși, un studiu finanțat de Centro Americano Nutricional del Huevo a dezvăluit că oul poate aduc ...

  • Multi tânjesc după ea, însă ei o restituie! Motivul pentru care un restaurant renunţă la steaua Michelin

    Multi tânjesc după ea, însă ei o restituie! Motivul pentru care un restaurant renunţă la steaua Michelin

    Luni, 15 Iunie, 2015 15:56

    Stelele nu sunt totul în viață, nici măcar cele din Ghidul Michelin pentru lumea gastronomiei. O dovedește restaurantul Donatella, unul dintre cele mai apreciate din Italia, care, după ce și-a menținut ...

  • Supraviețuitori ai Holocaustului și-au dezvăluit rețetele, culese într-o carte de bucate

    Supraviețuitori ai Holocaustului și-au dezvăluit rețetele, culese într-o carte de bucate

    Vineri, 05 Iunie, 2015 16:19

    Studenți de la Universitatea Ben-Gurion din Negev (Israel) au realizat cartea de bucate "Taam Shel Pa`am", care cuprinde rețete culese de la supraviețuitori ai Holocaustului, relatează ziarul "Haaretz", potrivit ...

  • Google vrea să numere caloriile din fotografiile culinare

    Google vrea să numere caloriile din fotografiile culinare

    Miercuri, 03 Iunie, 2015 14:11

    Compania americană Google lucrează la dezvoltarea unei aplicaţii menite să indice informaţii referitoare la caloriile din mâncare, pornind de la evaluarea fotografiilor culinare. Informaţia a fo ...

  • Calendarul zilei: Bucătarul dezbrăcat

    Calendarul zilei: Bucătarul dezbrăcat

    Miercuri, 27 Mai, 2015 10:51

    Pe 27 mai 1975 s-a născut Jamie Oliver, bucătar englez şi personalitate de televiziune. A scris o serie de cărți de bucate și este protagonistul seriilor de emisiuni de televiziune The Naked Chef (Bucătarul d ...

  • De ce nu e bine să adaugi gheață în whisky?

    De ce nu e bine să adaugi gheață în whisky?

    Joi, 21 Mai, 2015 15:17

    Simplu, cu apă sau cu gheață. Cum se bea mai bine un pahar de whisky? Fiecare dintre opțiuni are o funcție determinată, care depinde de nevoia fiecăruia, notează într-un articol online ziarul spaniol A ...

  • Pictura în ciocolată – cadoul elitelor din Rusia

    Pictura în ciocolată – cadoul elitelor din Rusia

    Luni, 18 Mai, 2015 15:52

    Un leu care rage, terasa unei cafenele plină de trandafiri, o gondolă pe un canal venețian: sunt tablouri foarte populare în Rusia, care la prima vedere nu au nimic extraordinar... cu excepția faptului că ...

  • „Ce mâncăm azi?” - problema zilnică care te frământă

    „Ce mâncăm azi?” - problema zilnică care te frământă

    Luni, 18 Mai, 2015 12:24

    Importanța alimentației adecvate și echilibrate a fost demonstrată de nenumărate ori. Faptul că mâncăm pe fugă, conform sondajelor, este evident. Însă nu e obligatoriu să fie așa. Ce ai zice d ...

  • Istorie culinară: Kebab

    Istorie culinară: Kebab

    Marti, 12 Mai, 2015 12:13

    Turcia este faimoasă pentru clădirile istorice, plajele, bazarele şi muzeele sale, însă trebuie menţionată şi arta culinară a Turciei, pentru că foarte multe preparate sunt renumite şi pregătite chi ...

  • Gulaș tradițional unguresc – rețetă recomandată de Restaurantul Unguresc Imy&Angelica

    Gulaș tradițional unguresc – rețetă recomandată de Restaurantul Unguresc Imy&Angelica

    Miercuri, 06 Mai, 2015 12:10

    Pentru cei mai puțin pricepuți în bucătărie, sau care nu aveți timp să gătiți, vă recomandăm să mergeți la Restaurantul Tradițional Unguresc Imy&Angelica, în incinta Galeriei Rea ...

  • STUDIU: Ce este „asezonarea digitală”? Vezi cum poate muzica să afecteze gustul

    STUDIU: Ce este „asezonarea digitală”? Vezi cum poate muzica să afecteze gustul

    Miercuri, 08 Aprilie, 2015 14:34

    Cântecele trupei The Beatles se potrivesc de minune cu fish and chips - un preparat tradiţional britanic -, iar ariile interpretate de Luciano Pavarotti "fac minuni" în combinaţie cu spuma de ciocolat ...

  • Pizza de la A-Z: Specialitatea casei Pizza House

    Pizza de la A-Z: Specialitatea casei Pizza House

    Vineri, 03 Aprilie, 2015 12:28

    Dacă te-ai săturat de semipreparate sau pur şi simplu vrei să experimentezi prin bucătărie, iată specialitatea casei Pizza House, de la A-Z! Ingrediente (pentru 4 pizza mari cu diametrul 32 cm): suc ...

  • Care a fost meniul la Cina cea de Taină conform unui specialist în arta culinară

    Care a fost meniul la Cina cea de Taină conform unui specialist în arta culinară

    Joi, 02 Aprilie, 2015 15:51

    "La Ultima Cena" ("Cina cea de Taină") este titlul unei cărți publicate recent în Spania care încearcă se reconstituie, în mod artistic, bazat pe o aprofundată cercetare istorică, meniul serv ...

  • Rețete inedite: Dulceață de toporași

    Rețete inedite: Dulceață de toporași

    Joi, 02 Aprilie, 2015 14:56

    O inedită dulceață, delicată și aromată, se poate prepara, în primele zile de primăvară, din florile de toporași, cunoscuți și sub numele de violete, tămâioare sau viorele. Potrivit ...

  • Pizza - între istorie şi legendă

    Pizza - între istorie şi legendă

    Miercuri, 01 Aprilie, 2015 14:40

    Nu este cazul să`credem că pizza a fost inventată de cineva, undeva. Istoria consemnează forme puţin elaborate de pizza pornind din cultura mediteraneană, dar mărturii despre ele există şi în vechiul ...

  • Adio lacrimi! Japonezii au cultivat o ceapă care nu te face să plângi

    Adio lacrimi! Japonezii au cultivat o ceapă care nu te face să plângi

    Marti, 31 Martie, 2015 16:21

    O companie alimentară japoneză a făcut deliciile presei săptămâna aceasta anunțând cultivarea unui soi de ceapă care se curăță și se taie fără ca ochii să lăcrimeze, relatează azi AFP. & ...

  • Un român din Serbia a inventat cafeaua din sfeclă roșie

    Un român din Serbia a inventat cafeaua din sfeclă roșie

    Luni, 23 Martie, 2015 12:17

    Un român din localitatea sârbească Vlaicovăț, situată la câțiva kilometri de orașul Vîrșeț, Nicolae Cotârlă, a inventat cafeaua din sfeclă roșie (Beta vulgaris), pe care a &i ...

  • Topul celor mai ciudate alimente din lume

    Topul celor mai ciudate alimente din lume

    Miercuri, 18 Martie, 2015 16:57

    Delicatesa japoneză fugu, trufele din Italia sau fructul exotic durian figurează printre cele mai ciudate provocări alimentare cu care turiștii se pot confrunta în vacanțele lor, indică un top al aliment ...

  • Legume ale căror valori nutriţionale cresc când sunt gătite

    Legume ale căror valori nutriţionale cresc când sunt gătite

    Luni, 16 Martie, 2015 15:30

    Regula potrivit căreia este bine ca legumele şi fructele să fie consumate crude nu este una general valabilă, anumite vegetale, precum roşiile şi morcovii, devenind mult mai nutritive dacă sunt gătite, potri ...

  • Cartofi şi ketchup dintr-o singură plantă

    Cartofi şi ketchup dintr-o singură plantă

    Marti, 10 Martie, 2015 15:59

    Cultivaţi cartofi şi roşii? În această primăvară, agricultorii din Statele Unite şi din Europa vor putea să cultive ambele într-o singură plantă. Aceasta are şi un nume atractiv ”Ketchup ...

  • Surprinde-ți familia cu un mic truc culinar! Oul fiert „întors pe dos”

    Surprinde-ți familia cu un mic truc culinar! Oul fiert „întors pe dos”

    Marti, 17 Februarie, 2015 12:18

    Bucătarul japonez Yama Chaahan explică modul în care poate fi obţinut un ou fiert care să aibă gălbenuşul la exterior şi albuşul în mijloc. Aveţi nevoie de: un ou, bandă adezivă tran ...

  • Hamburgeri din carne de...om??

    Hamburgeri din carne de...om??

    Luni, 16 Februarie, 2015 11:43

    Un bucătar din Marea Britanie a reuşit să şocheze o lume după ce a inventat aşa numiţii "hamburgeri din carne de om". Bărbatul este fan al serialului cu zombie "The Walking Dead". Carnea din care sunt prepa ...

  • Trifle cu Căpşuni – ușor si delicios

    Trifle cu Căpşuni – ușor si delicios

    Joi, 12 Februarie, 2015 12:03

    Ingrediente Pentru 5 pahare: 10 pişcoturi 200 gr. budincă de vanilie 200 gr. frişcă căpşuni lichior de căpşuni Pentru decor: muesli din fulgi de ovăz prăjiţi migdale caramelate fulgi de ...

  • Sandwich cu ton

    Sandwich cu ton

    Luni, 09 Februarie, 2015 11:35

    Ideal pentru școală sau birou, un sandwich gustor și hrănitor! Ingrediente 1 conserva ton mărunţit, 100 g boabe de porumb din conservă, 100 g mozzarela,1 roşie, 1 ceapă roşie, 1 ou fiert tare, 1 lingura ...

  •  Glogg - vin fiert finlandez

    Glogg - vin fiert finlandez

    Vineri, 06 Februarie, 2015 11:09

    O băutură ideală de iarnă!Ingrediente -1 litru suc de mere sau de fructe de pădure (de preferat nectar de afine)- 2 păhărele de brandy, vodcă , ţuică sau orice altă băutură alcoolică tare- coaja ...

  • Pui în sos dulce acrişor

    Pui în sos dulce acrişor

    Joi, 05 Februarie, 2015 11:51

    Ingrediente 500g piept de pui2 ardei graşi roşiio ceapă mare2-3 beţe de ţelinaun căţel de usturoio conservă de ananasulei de susan2 linguri de buliono lingură de sos de soiao lingură de oţetsare, piperco ...

  • Mini cheesecake cu afine, un desert perfect de Sfântul Valentin

    Mini cheesecake cu afine, un desert perfect de Sfântul Valentin

    Miercuri, 04 Februarie, 2015 11:12

    Ingrediente: 75 gr biscuiți digestivi 25 gr unt 20 gr sirop de arțar 300 gr cremă de brânză 65 gr zahăr coaja și zeama de la o lămâie 200 ml smântână Pentru gl ...

  • Ești răcit? Natura mereu îți sare în ajutor!

    Ești răcit? Natura mereu îți sare în ajutor!

    Marti, 03 Februarie, 2015 11:32

    Mulți suntem răpuși de gripe și răceli în perioada aceasta friguroasă. Cu atâtea schimbări de temperaturi, azi e primăvară, mâine crivăț, nu e de mirare că organismul nostru cedează. ...

  • Budincă de brânză cu sos caramel

    Budincă de brânză cu sos caramel

    Luni, 02 Februarie, 2015 11:47

    Iată o rețetă ușoară și foarte simplu de gătit, ideală pentru a vă o oferi un moment de răsfăț după o zi încărcată de lucru.Ingrediente (10 Porţii): 100 g griș 400 g &nbs ...

  • Piept de pui cu sos de citrice şi miere

    Piept de pui cu sos de citrice şi miere

    Duminica, 01 Februarie, 2015 10:31

    Cu toții am auzit de beneficiile oferite de citrice și miere, în special în sezonul friguros. Iată o rețetă simplă de sezon care vă va stimula atât papilele gustative cât și sistemul ...

  • Ceaiul de scortisoara - mai mult decât o băutură de sezon

    Ceaiul de scortisoara - mai mult decât o băutură de sezon

    Marti, 30 Decembrie, 2014 10:57

    Scortisoara este un condiment extrem de popular, originar din Sri Lanka si sudul Indiei. Ea contine diverse componente active, precum uleiurile esentiale, taninele si carbohidratii. Scortisoara are efecte a ...

  • Decorațiuni simple și de efect, pentru masa de Crăciun

    Decorațiuni simple și de efect, pentru masa de Crăciun

    Marti, 23 Decembrie, 2014 23:20

    Masa de Craciun poate fi vazuta ca panza unui artist. Pe masa puteti sa aduceti diverse elemente, sa inovati, sa va trimiteti imaginatia la plimbare si apoi sa va surprindeti invitatii cu un design special si inedit ...

  • Bunătăți de sezon: fursecuri de iarnă și ciocolată caldă cu aromă de turtă dulce

    Bunătăți de sezon: fursecuri de iarnă și ciocolată caldă cu aromă de turtă dulce

    Miercuri, 10 Decembrie, 2014 21:52

    Fursecuri pentru iarna Fursecuri sfaramicioase pentru iernile friguroase… la gura sobei… cu o ciocolata calda… colinde… Reteta asta de fursecuri e tare simpla. Le- ...

  • Idei culinare pentru postul Crăciunului: meniu pentru o săptămână

    Idei culinare pentru postul Crăciunului: meniu pentru o săptămână

    Luni, 08 Decembrie, 2014 10:56

    Dacă obişnuieşti să ţii post sau ţi-ai porpus să încerci acum, ne-am gândit că ţi-ar prinde bine câteva idei cu preparate de post. De fapt, ţi-am întocmit un meniu cu mâncăru ...

  • Arome de sezon: Fantezie cu cremă de portocale

    Arome de sezon: Fantezie cu cremă de portocale

    Vineri, 05 Decembrie, 2014 13:26

    Moş Niculae se apropie şi ne-am gândit să îi surprinzi pe cei dragi cu un cadou dulce. Astfel, îţi propunem o prăjitură cu cremă de portocale de post simplă şi extrem de gustoasă. ...

  • Arome de toamnă - Prăjitură cu struguri si bezea

    Arome de toamnă - Prăjitură cu struguri si bezea

    Marti, 04 Noiembrie, 2014 21:26

    Strugurii sunt plini de vitamine şi antioxidanţi, fie că e vorba de cei albi, fie negri. Aceasta este o prăjitură aromată, perfectă pentru sezonul acesta. Ingrediente: 1 pahar de iaurt (150 ml) 100 ...

  • 7 dintre cele mai gustoase BURUIENI COMESTIBILE care cresc in gradina ta

    7 dintre cele mai gustoase BURUIENI COMESTIBILE care cresc in gradina ta

    Joi, 15 Mai, 2014 18:48

    Iti doresti un gazon impecabil, dar orice ai face, an de an, descoperi printre firele de iarba buruieni de care te chinui sa scapi si parca muncesti in zadar? Poate n-ai mai vedea situatia la fel de dramatic, ...

  • Prăjitură cu nucă

    Prăjitură cu nucă

    Luni, 28 Aprilie, 2014 10:57

    Prajitura cu nuca este un desert de casa pe care il puteti pregati oricand va e pofta de ceva bun. Ingrediente:Aluat fraged: 120 gr zahar tos3 galbenusuri500 gr faina 250 gr unt sare1 lingurita praf de copt2 plicuri ...

  • REŢETE DE PAŞTE: Pulpă de miel la cuptor

    REŢETE DE PAŞTE: Pulpă de miel la cuptor

    Vineri, 18 Aprilie, 2014 13:15

    O friptură de zile mari, perfectă pentru masa de Paşte, după o reţetă de-a lui Jamie Oliver. Ingrediente:pulpă de miel – 2 kgo căpăţână de usturoi (trei căţei se curătă şi se zdrobesc, re ...

  • Cinci APERITIVE SPECTACULOASE pentru masa de Paşte

    Cinci APERITIVE SPECTACULOASE pentru masa de Paşte

    Joi, 17 Aprilie, 2014 12:50

    Dacă sunteţi în căutarea meniului perfect pentru masa de Paşte, iată cinci idei de aperitive spectaculoase, recomandate de feellikecooking.ro, care vor impresiona şi cele mai exigente gusturi! &n ...

  • Cum recunoşti carnea proaspătă de miel

    Cum recunoşti carnea proaspătă de miel

    Marti, 15 Aprilie, 2014 14:31

    În Săptămâna Mare se înregistrează cele mai spectaculoase vânzări la carnea de miel, dar şi cele mai mari riscuri de fi păcăliţi cu produse alterate sau cu falsuri (gen carne d ...

  • Copturile de Paşte: când se fac pasca şi cozonacii

    Copturile de Paşte: când se fac pasca şi cozonacii

    Marti, 15 Aprilie, 2014 14:12

    Copturile speciale pascale: pasca, cozonacii cu mac și nucă și babele se prepară de obicei în Joia Mare. Pentru creștini, pasca este cea mai importanta coptură rituală a Paștilor. Ea se face din ...

  • 8 alimente care te ajută să te trezești dimineața

    8 alimente care te ajută să te trezești dimineața

    Luni, 24 Februarie, 2014 11:26

    Ca majoritatea oamenilor, s-ar putea să fii dependentă de ceașca de cafea de dimineață – și de ceașca de la mijlocul dimineții, și de cea de după-amiază.În timp ce cafeaua poate fi o modalitat ...

  • Supă de morcovi şi chimen

    Supă de morcovi şi chimen

    Joi, 13 Februarie, 2014 13:06

    Ingrediente: 1 lingura ulei 1 ceapa, tocata marunt 700 g morcovi, taiati cubulete mici 2 lingurite chimen 450 g supa pui 150 ml lapte ramurele de patrunjel proaspat, pentru ornatMod de preparare:Incingeti uleiul int ...

  • REŢETE: Ouă umplute cu pate

    REŢETE: Ouă umplute cu pate

    Joi, 06 Februarie, 2014 13:01

    Un aperitiv uşor de preparat, recomandat de Bucataria-romaneasca.ro. Ingrediente:6 oua100 gr pate de porc1 lingura maioneza1 varf cutit boia dulce de ardeisare si piper dupa gustMod de preparare:Se fierb oua ...

  • McDonald's a dezvăluit în premieră din ce sunt făcute faimoasele Chicken Nuggets. VIDEO

    McDonald's a dezvăluit în premieră din ce sunt făcute faimoasele Chicken Nuggets. VIDEO

    Marti, 04 Februarie, 2014 14:48

    McDonald's susține că "mâzga roz" din care ar fi făcute faimoasele Chicken Nuggets reprezintă doar un mit urban complet fals. Într-un clip postat pe internet, gigantul fast-food a explicat cu sunt pr ...

  • REŢETE: Tort diplomat cu ciocolată

    REŢETE: Tort diplomat cu ciocolată

    Luni, 03 Februarie, 2014 15:00

    Bucătăria Românească recomandă un desert spectaculos, cu frişcă şi ciocolată: tort diplomat cu ciocolată.Ingrediente:Blat:piscoturi de sampanie: 10 buc – ( forma o cratita de 2 l )Crema:2 ...

  • Gustări ideale pentru un abdomen plat

    Gustări ideale pentru un abdomen plat

    Joi, 23 Ianuarie, 2014 12:45

    Sunt ușor de preparat și durează doar câteva minute! Le poți consuma la micul dejun sau în oricare alt moment al zilei, drept gustare. 1. Surpriza MangoCantități pentru o porție:Un sfert de pahar ...

  • REŢETE: Pastă de măsline

    REŢETE: Pastă de măsline

    Marti, 14 Ianuarie, 2014 15:53

    Pasta de masline negre se serveste ca aperitiv pe suport de paine. Ingrediente:300 gr masline negre fara samburi3 linguri ulei5 catei de usturoisare si piper dupa gustMod de preparare:Se pun toate ingredientele (far ...

  • REŢETE: Cartofi în sos de roşii

    REŢETE: Cartofi în sos de roşii

    Luni, 13 Ianuarie, 2014 10:10

    Pot fi consumaţi ca atare sau ca garnitură la diverse mâncăruri cu carne. Ingrediente:1 kg cartofi1 ceapa mare50 ml ulei100 ml sos de rosii cu ardeisare si piper dupa gustmarar proaspatMod de preparare:Cart ...


Au apărut primele imagini cu Nicolae Ioţcu în momentul flagrantului DNA, şi ...

STIREA ZILEI - Sambata, 29 Aprilie, 2017 19:17

Au apărut primele imagini cu Nicolae Ioţcu în momentul flagrantului DNA, şi  ... Au apărut imaginile "detailate" filmate de DNA Timișoara în momentul când a fost prins în flagrant Nicolae Ioțcu în faţa vilei sale din localitatea Vladimirescu, la vremea respectivă președinte a Consiliului Județean Arad, după ce, ...

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

CULINAR - CELE MAI ACCESATE

  1. Ciorba rusească Soleanca Ciorba rusească Soleanca
    Joi, 29 Mai, 2014 12:38 | 65199 ori

  2. Salata de bocconcini cu rosii Salata de bocconcini cu rosii
    Sambata, 29 Iunie, 2013 12:20 | 24955 ori

  3. Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo
    Luni, 21 Iulie, 2014 15:06 | 14891 ori

  4. Cotlet de porc cu sos de rosii Cotlet de porc cu sos de rosii
    Luni, 08 Iulie, 2013 22:00 | 8714 ori

  5. Prăjitură de piersici cu fundul în sus Prăjitură de piersici cu fundul în sus
    Miercuri, 09 Iulie, 2014 09:14 | 6504 ori

SANATATE - CELE MAI ACCESATE

  1. Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună
    Luni, 23 Decembrie, 2013 12:04 | 35839 ori

  2. Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita
    Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:49 | 35106 ori

  3. Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului
    Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:47 | 29175 ori

  4. Cele mai frumoase complimente pentru o femeie Cele mai frumoase complimente pentru o femeie
    Joi, 28 Mai, 2015 11:57 | 24603 ori

  5. Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri
    Joi, 11 Iunie, 2015 13:18 | 12919 ori

COPII - CELE MAI ACCESATE

  1. Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet
    Miercuri, 04 Septembrie, 2013 14:49 | 42651 ori

  2. Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului
    Miercuri, 13 August, 2014 13:43 | 21809 ori

  3. Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează
    Marti, 21 Octombrie, 2014 11:54 | 15941 ori

  4. Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani
    Marti, 10 Martie, 2015 15:25 | 9657 ori

  5. O metodă simplă de atenuare a riscului de depresie postnatală O metodă simplă de atenuare a riscului de depresie postnatală
    Marti, 05 August, 2014 12:50 | 7651 ori

IT - CELE MAI ACCESATE

  1. Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns
    Vineri, 06 Septembrie, 2013 11:29 | 15912 ori

  2. Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO) Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO)
    Vineri, 30 Mai, 2014 12:14 | 15756 ori

  3. Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet
    Marti, 10 Septembrie, 2013 12:02 | 12397 ori

  4. Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor
    Joi, 12 Decembrie, 2013 14:04 | 9355 ori

  5. Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014 Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014
    Marti, 15 Octombrie, 2013 15:07 | 9008 ori

TURISM - CELE MAI ACCESATE ARTICOLE

  1. Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea
    Joi, 22 Mai, 2014 11:49 | 3649 ori

  2. Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume
    Vineri, 07 Martie, 2014 16:52 | 3040 ori

  3. Oraşe superbe de vizitat în Italia Oraşe superbe de vizitat în Italia
    Joi, 12 Iunie, 2014 14:30 | 2463 ori

  4. Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana
    Luni, 28 Aprilie, 2014 12:15 | 2248 ori

  5. VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii
    Luni, 19 Mai, 2014 12:27 | 2163 ori