Zece reţete spectaculoase cu urzici

Zece reţete spectaculoase cu urzici

Redactia Aperitive Comentarii  Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter
Miercuri, 21 Mai, 2014 11:35 1318 vizualizari Tiparire
Zece reţete spectaculoase cu urzici

Este sezonul urzicilor, aşa că vă invităm să pregătim cele mai bune mâncăruri cu urzici. Fie că sunt cu usturoi, cu o mămăligă, sub formă de sufleu sau supă, fiecare este delicioasă în felul ei. Depinde, bineînţeles, şi de gustul dumneavoastră. 


Şapte beneficii ale plantei-medicament

 

Urzica, o ştim cu toţii, ascunde proprietăţi miraculoase pentru organism. Află care sunt mai exact acestea.

 

Considerată o plantă comună, urzica ascunde proprietăţi miraculoase pentru organism. Află de ce ar trebui să o consumi.

 

Urzica este o plantă comună, ea creşte în toate colţurile lumii, şi este folosită atât la prepararea unor mâncăruri, cât şi la tratarea anumitor afecţiuni.

 

Sub orice formă, urzica este benefică organismului nostru. Culeasă primăvara şi toamna, găsim urzica cu cel mai ridicat conţinut de fier. Aceasta se poate consuma sub diferite moduri sau se poate pune la uscat, la soare, pentru ceai. De la urzică se foloseşte planta întreagă.

 

Cum tot a venit primăvara puteţi merge la cules de urzică, dacă nu, se găseşte şi la piaţă. Important este să îi daţi o şansă şi să o consumaţi. Conţine vitaminele - A, C, B2 si K, Ca, Mg, Fe, substanţe grase, acizi, glucide, amine şi uleiuri volatile, antihistaminice şi antiinflamatorii naturale.

 

Iată de ce ar trebui să faceţi o cură cu urzică, o plantă minune:

 

1. Urzica are proprietăţi depurative, hemostatice, stimulează sinteza globulelor roşii, este indicată în anemii şi alte boli de sânge

 

2. Urzica are efect uşor laxativ. Ceaiul de urzici este indicat în curele de slăbire.

 

3. Urzica sub formă de ceai este indicată în afecţiuni hepatice, biliare, ale splinei, în crame şi ulcere de stomac şi intestinale, secreţii ale aparatului respirator.

 

4. Urzica extrage apa din ţesuturi, este detoxifiantă.

 

5. Urzica este benefică şi în cazul celor care suferă de sciatică, lumbago, osteoporoză, nevrite ale picioarelor, braţelor, reumatismului, litiază renală, gută, hemoragii, hemoroizi, diaree, probleme menstruale, hipertensiune, boli renale, boli de piele, etc.

 

6. Urzica se foloseşte şi pentru spălarea părului, îi conferă sănătate şi strălucire. Este bună şi ca remediu antimătreaţă şi întăreşte rădăcina firului de păr.

 

7. Urzica este un remediu bun contra tusei, transpiraţiei şi durerilor în piept.

 

Urzica poate fi consumată ca atare, gătită în diferite preparare, sub formă de infuzie, decoct, tinctură sau sirop. Urzica este contraindicată femeilor însărcinate, căci planta determină contractarea uterului. Nu ezitaţi să face o cură, nu foarte lungă, cu urzici în fiecare an, pentru sănătatea dumneavoastră.

 

1. Reţetă mâncare de urzici


Ingrediente


5 legaturi de urzicute (pentru cca 2 portii)

2 linguri ulei

1 ceapa mare

1 lingura faina

sare ( eventual chiar si delikat )

2 catei de usturoi

 

Mod de preparare


1. Mai intai curatam si spalam bine urzicile , in apa rece ( pentru ca e posibil sa mai gasim tije mai groase, paie, pamant ).

 

2. Intr-o oala in care fierbe apa cu sare, punem la fiert si urzicutele gata spalate, dar in momentul in care apa clocoteste; se lasa asa la fiert cca 15-20 min ( pana cand sunt bine patrunse ).

 

3. Urzicile fiert se stercoara de zeama ( din care insa mai pastram o cescuta pentru a lega mancarica ), apoi se pun in blender si se mixeaza bine ( mama se folosea inainte de lingura de lemn- freca bine de tot piureul de urzicute si punea si o lingurita de malai ).

 

4. Piureul de urzicute se potriveste de gust , adaugand sare sau delikat, si, tot in acest moment adaugam o lingura de faiana si o omogenizam bine in acest amestec.

 

5. Intre timp , trebuie ca pe foc sa fi pus la calit o ceapa maricuta, iar in momentul cand aceasta e rumenita vom adauga piureul de urzici peste si, in fir subtire , incorporam si ceasca cu zeama oprita.

 

6. Mai lasam acest amestec pe foc mic cca 10 min , apoi adaugam si 2-3 catei de usturoi tocati marunt, marunt ! servim mancarica cu mamaliguta si un ou prajit

 

2. Reţetă budincă de orez cu urzici


Ingrediente

1/2 kg urzici

1 ceasca de orez

75 g unt

100 g mozzarella rasa

2 oua + 1 albus

1 lingurita boia de ardei dulce

1 lingurita faina

1 catel usturoi pisat

sare

piper

rozmarin, cimbrisor si menta 2-3 fire mici

unt pentru uns vasul si o lingura de pesmet pentru tapetare

 

Mod de preparare


Curatam si spala in apa multa urzicile, apoi le fierbem in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert le scurgem si le tocam. Amestecam urzicile cu 25 g unt pe care il topim, 30 g mozzarella rasa, boia de ardei, usturoi si faina. Asezonam cu sare si piper si amestecam astfel incat se se omogenizeze compozitia. Amestecam apoi cu albusul batut spuma. Orezul fiert il amestecam cu 50 g mozzarella rasa, restul de unt topit, sare si verdeturi tocate. Punem apoi cele 2 oua batute si amestecam pentru omgenizare.

 

Ungem un vas termorezistent cu un unt si il tapetam cu pesmet. Punem jumatate din cantitatea de orez in vas, o intindem, apoi punem un strat de urzici, terminand cu stratul de orez peste care presaram restul de mozzarella rasa.

 

Coacem budinca la 180° C timp de 35 de minute, sau pana se rumeneste mozzarella. O lasam o ora sa se odihnească, apoi se serveste.

 

Ingrediente


1 plasa de urzici :) (nu le-am cantarit dar cred ca era mai mult de 500 g)

500 ml lapte

3 linguri faina

2 linguri ulei

2 bucati usturoi (se poate si mai mult)

sare dupa gust

 

Mod de preparare


Urzicile se oparesc ( eu le-am fiert vreo 5 minute).

 

Se pun intr-o strecuratoare sa se scurga, apoi dupa ce s-au racit se toaca marunt. (Eu le-am tocat cu mixerul vertical).

 

Din ulei, faina, lapte se face un sos bechamell, in care se pune spanacul, usturoiul zdrobit si sarea dupa gust. Se fierbe 5 minute amestecand in continuu sa nu se prinda. Se serveste cu ochiuri, snitele, chiftele, etc.

 

4. Reţetă urzici cu mălai


Ingrediente


jumatate kilogram urzici

3 linguri malai

4-5 catei de usturoi

ulei

sare

piper

leustean, patrunjel

 

Mod de preparare


Urzicile se curata si se spala bine şi se pun la fiert 10 minute. Apa in care a fiert se pastreaza. Într-o cratita se pune ulei, urzicile fierte si malaiul. Se freaca bine pana cand devin pasta. Compozitia se mai subtiaza cu apa in care au fiert urzicile. Se fierbe pana cand a fiert si malaiul. Aproape de final se adauga usturoiul, sarea si piperul. Se serveste cu leustean sau patrunjel tocat.

 

5. Reţetă mâncare de urzici bătute


Ingrediente


1 kg de urzici,

3 cepe mari (cred că merg şi mai multe),

1 căpăţână de usturoi,

100 ml ulei,

sare şi piper.

 

Mod de preparare


După curăţarea şi spălarea îndelungă a urzicilor, se lasa la scurs apoi se pun la fiert în apă sărată şi clocotită. După vreo zece minute aşezaţi-le într-o strecurătoare, neuitând să păstraţi şi o cană din zeama rezultată.

 

Până se răcoresc, curăţaţi ceapa şi usturoiul. Pe prima tocaţi-o mărunt şi procedaţi la fel şi cu jumătate din al doilea. Încingeţi uleiul într-o cratiţă corespunzătoare (de preferinţă antiaderentă, cu fundul gros) şi începeţi să căliţi tocătura, la foc mic (nu trebuie să se rumenească, doar să se înmoaie bine). Transformaţi urzicile în pastă (în robot, cu maşina de tocat carne, în fine…) şi adăugaţi-le în cratiţă. Turnaţi câte puţin din zeama în care au fiert (nu-i musai să o puneţi pe toată) şi începeţi să le frecaţi până când ziceţi că au ajuns la consistenţa necesară.

 

Stingeţi focul, săraţi, piperaţi şi lăsaţi-le să se răcorească. Adăugaţi, în fine, şi restul de usturoi (s-ar putea să vreţi chiar mai mult), omogenizaţi bine şi cu asta basta, trimiteţi castronul la frigider, unde trebuie să stea vreo oră, să se mai rotunjească niţel usturoiul.

 

6. Reţetă mancare de urzici şi spanac


Ingrediente


100 g orez

condimente (de orice tip)

250 g spanac

300 g urzici

1 ceapa

ulei

sare si piper

 

Mod de preparare


Se fierb 300 ml apa cu condimentele.

Se curata ceapa, se toaca si se caleste in ulei.

Cand supa incepe sa fiarba, se adauga peste ceapa calita, impreuna cu orezul si se lasa la fiert.

Urzicile si spanacul se fierb si se toaca marunt.

Cand orezul e aproape fiert se adauga verdeturile, sare si piper si se mai lasa pe foc 5-10 minute.

 

7. Reţetă supă crema de urzici


Ingrediente


0,500 kg urzici,

2 cartofi

2 cepe.

Usturoi pisat,

suc de lamaie

hrean, optional,

cantitatile dupa preferinta.

 

Mod de preparare


Se spala urzicile in cateva ape cu sare, apoi in cateva ape cu otet. Se pun la fiert in apa cu sare, daca doriti sa folositi zeama de urzici pentru spalat parul sau pentru baut, nu adaugati sare. Se lasa sa dea intr-un clocot, doua, dupa care pune zeama pentru baut sau spalat parul intr-un alt recipient, si se continua prepararea supei. Se adauga cartofii curatati, spalati si ceapa curatata si spalata. Cand sunt fierte si legumele si urzicile, se paseaza, se adauga sare, piper sau concentrat de legume si usturoiul pisat.

 

8. Reţetă plăcintă cu brânză şi urzici


Ingrediente


500 de grame de faina,

300 de ml. de apa,

3 linguri de ulei de masline,

1 lingurita de sare,

25 de grame de drojdie

 

Umplutura:


300 de grame de branza usor sarata, bine scursa de zer,

1 ceapa,

3 linguri de ulei de masline,

~500 de grame de urzici (sau spanac),

sare si piper

 

Extra


ulei pentru uns,

faina pentru presarat,

galbenus de ou pentru uns placinta,

seminte de susan pentru presarat (optional)

 

Mod de preparare:


Se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca faina cu sarea si se framanta un aluat neted, adaugand si uleiul de masline. Se aseaza aluatul intr-un castron uns cu ulei si se lasa sa creasca intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.

 

Se aleg si se spala urzicile (sau spanacul). Ceapa se taie pestisori si se caleste in 3 linguri de ulei de masline pana se rumeneste usor.

 

Se adauga urzicile rupte in bucati (sau spanacul) peste ceapa si se calesc impreuna pana cand frunzele verzi scad si se inmoaie. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa in cratita sa se raceasca.

 

Se acopera masa cu o fata de masa din panza mai groasa, care se presara cu faina. Aluatul crescut se aseaza ma mijloc, se intinde mai intai cu sucitorul in forma de disc, apoi se trage cu mainile in toate partile, intinzandu-l cat mai subtire posibil.

 

Se stropeste aluatul cu ulei pe toata suprafata, se presara cu branza usor sarata (eu am folosit branza de vaci bine scursa pe care am sarat-o putin, merge si cu feta etc.). si urzicile (spanacul) calite cu ceapa.

 

Ridicand marginile cu ajutorul fetei de masa, placinta se impacheteaza in 3-4 straturi, formand un dreptunghi alungit.

 

Se pliaza placinta de 3 ori pe lungime, obtinand o forma aproximativ patrata.

 

Se presara cu faina, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa deoparte aproximativ 15 minute. Intre timp, se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Dupa trecerea timpului de odihna, placinta se intinde cu sucitorul, dandu-i o forma rotunjita, pana la o grosime de aproximativ 3 cm. Se transfera placinta pe o tava acoperita cu hartie de copt, se unge cu galbenusul de ou pe suprafata, se presara cu seminte si se taie in portii.

 

Se da la cuptorul incins la 200 de grade Celsius pt. 10 minute, apoi se reduce focul la 180 de grade si se continua coacerea pana la un timp total de aproximativ 30 de minute, placinta trebuie sa fie rumena (poza 1) si in acelasi timp coapta bine in interior, daca se apasa pe suprafata trebuie sa revina la forma initiala.

 

Se serveste calduta, dar si rece, daca mai apuca sa se raceasca.

 

9. Reţetă ciorbă de urzici


Ingrediente


•1kg urzici

•un cartof

•o ceapa

•un ardei verde

•un morcovi

•o lingura de orez

•2 linguri de pasta de tomate

•½ l bors

•50g smantana

•sare

 

Mod de preparare


Legumele se spala bine si se taie cubulete si se pun la fiert. Urzicile se curate bine si se spala, apoi se pun la fiert separate. Cand incep sa fiarba se strecoara si se taie marunt.

 

Dupa ce s-au tocat urzicile se adauga peste legumele care fierb, apoi se adauga orezul.

 

Se lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga borsul, sarea si pasta de tomate.

 

Se fierbe bine si se serveste cu smantana.

 

10. Reţetă pilaf de urzici


Ingrediente


7 gramezi de urzici (1 castron foarte mare)

1 cana de orez

2 cepe

catei de usturoi

curry

boia

3 cani zeama de urzici

ulei de masline

sunculita facultativ

 

Mod de preparare


Urzicile se curata de codite dupa care se spala in multe ape pana cand apa ramene curata lundu-le cu mana din apa si nu strecurandu-le pentru a ramane nisipul la fund.

 

Se pun intr-o oala cu apa sa dea in cateva clocote si daca doriti se trec apoi prin apa cu gheata pentru ca urzicile sa ramana verzi.

 

Se caleste ceapa tocata si usturoiul zdrobit, se adauga orezul si apoi urzicile tocate. Punem si condimente si adaugam zeama de la urzicile fierte. Lasam sa se umfle orezul si putem da la cuptor sa scada. Este bun atat cald cat si rece.


Alte articole asemanatoare

  • Plăcintă cu ciuperci şi carne tocată

    Plăcintă cu ciuperci şi carne tocată

    Luni, 05 Octombrie, 2015 12:09

    Ingrediente (6 Porţii): 125 ml vin alb sec 200 g foi fine de plăcintă 700 g carne tocată de curcan sau pui 250 g ciuperci 100 g smântână 80 g unt 60 g făină 3 ouă 1 ceapă sos de soia ...

  • Trei feluri de ciuperci umplute

    Trei feluri de ciuperci umplute

    Vineri, 18 Septembrie, 2015 10:56

    Ingrediente (4 Porţii): 50 ml ulei de măsline 20 ciuperci mari 5 roșii 1 căpățână usturoi 1 vânătă verdeață: leuștean, busuioc, mentă sare piper Mod de preparare: S ...

  • Aperitiv vegetarian

    Aperitiv vegetarian

    Miercuri, 02 Septembrie, 2015 13:15

    Ingrediente (12 Porţii): 500 g făină 300 ml lapte 200 ml ulei 4 gălbenușuri 2 ouă 1 plic drojdie uscată usturoi uscat-pudră cimbru uscat sare Mod de preparare: Se amestecă făina ...

  • Aperitiv franţuzesc: Clătite cu şuncă şi ciuperci

    Aperitiv franţuzesc: Clătite cu şuncă şi ciuperci

    Marti, 14 Aprilie, 2015 11:19

    Ingrediente: 10-12 clătite sărate 300 g şuncă/jambon 200 g ciuperci 150 ml vin sec 100 ml smântână caşcaval râs sare piper arome pt carne de porc 1 ou pătrunjel verde o lin ...

  • Bulgăraşi de conopida cu sote de morcovi

    Bulgăraşi de conopida cu sote de morcovi

    Joi, 26 Martie, 2015 12:07

    Ingrediente: o conopidă potrivită un ou faină apă minerală piper sare delikat untdelemn Pentru sote: 1/2 kg morcovi doua cepe mari 2 două linguri unt sare piper pătrunjel&nbs ...

  • Clătite cu spanac şi caşcaval

    Clătite cu spanac şi caşcaval

    Joi, 12 Martie, 2015 12:27

    Ingrediente 250 g caşcaval100 g parmezan râs250 g spanacun ou10 felii piept ardelenesc tăiat în 2sarepiper100 ml supă de legumepuţin unt sau margarină Mod ...

  • Aperitiv mexican

    Aperitiv mexican

    Luni, 16 Februarie, 2015 11:28

    Ingrediente (2 Porţii): 300 g carne tocată vită 100 ml suc de roșii 50 g smântână 4 lipii ...

  • Un aperitiv grozav pentru vegetarieni, dovleac copt cu susan

    Un aperitiv grozav pentru vegetarieni, dovleac copt cu susan

    Vineri, 10 Octombrie, 2014 12:09

    Reţetă cu timp de pregătire 35 minute Usoara 20 portii Ingrediente un dovleac de plăcintă sos de soia ulei de susan miere sare şi piper Mod de preparare Se cu ...

  • Dovlecei umpluţi cu brânză

    Dovlecei umpluţi cu brânză

    Miercuri, 27 August, 2014 11:12

    Din seria rețetelor împrumutate de la mama , azi avem dovlecei umpluți cu brânză proaspătă de vaci. Acești dovlecei pot fi serviți atât ca aperitive cât și ca garnitura. ...

  • Bruschette aurii

    Bruschette aurii

    Luni, 18 August, 2014 10:15

    Bruschettele sunt aperitive usor de realizat, potrivite pentru orice masa. Sunt ideale pentru zilele de vara. Bruschettele aurii se pot servi la orice masa si au o savoare aparte. Ingrediente pentru bruschette au ...

  • Triunghiuri de ardei roşu cu prosciutto

    Triunghiuri de ardei roşu cu prosciutto

    Vineri, 15 August, 2014 12:44

    Triunghiurile cu ardei rosu reprezinta un aperitiv savuros cu arome italienesti. Acest aperitiv este potrivit pentru o petrece de vara, dar si pentru zilele cand vrei sa mananci ceva bun si usor de realizat. Ing ...

  • Tarte de vară cu legume

    Tarte de vară cu legume

    Joi, 14 August, 2014 12:03

    Tartele cu legume sunt preparate simple, potrivite pentru zilele de vara. Aceste mini tarte sunt ideale pentru orice petrecere sau picnic in aer liber. Gustul placut si aromat va fi chiar si pe placul celor mici ...

  • Ciuperci umplute cu spanac şi feta

    Ciuperci umplute cu spanac şi feta

    Miercuri, 13 August, 2014 13:31

    Ciupercile umplute cu spanac si feta se pregatesc usor si au o savoare aparte. Sunt potrivite pentru zilele in care nu ai timp sa gatesti prea mult. Aceasta mancare se poate combina cu alte preparate si este un mod ...

  • Rondele de dovlecei cu roşii la cuptor

    Rondele de dovlecei cu roşii la cuptor

    Luni, 11 August, 2014 10:30

    In sezonul cald sunt la mare cautare preparatele pe baza de legume. Rondelele de dovlecei cu rosii la cuptor sunt alegerea potrivita atunci cand iti doresti sa mananci ceva usor si sanatos. Ingrediente pen ...

  • Crostini cu ricotta, cel mai bun aperitiv pentru vară

    Crostini cu ricotta, cel mai bun aperitiv pentru vară

    Joi, 07 August, 2014 14:04

    Crostini sunt niste aperitive straditionale din Toscana, preparate din felii de ciabatta (paine ingusta italiana) prajite, cu toppinguri atat sarate, cat si dulci. Sunt perfecte pentru petrecerile de vara si sunt ...

  • Roşii umplute cu mozzarella

    Roşii umplute cu mozzarella

    Miercuri, 06 August, 2014 12:58

    Ingrediente 4 rosii mari 300g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g, in zer sau mini Granarolo 1kg) 50g masline negre fara samburi 20g de capere 80g paine toast, fara coaja 10 fru ...

  • Cinci APERITIVE SPECTACULOASE pentru masa de Paşte

    Cinci APERITIVE SPECTACULOASE pentru masa de Paşte

    Joi, 17 Aprilie, 2014 12:50

    Dacă sunteţi în căutarea meniului perfect pentru masa de Paşte, iată cinci idei de aperitive spectaculoase, recomandate de feellikecooking.ro, care vor impresiona şi cele mai exigente gusturi! &n ...

  • Vinete la grătar cu caşcaval

    Vinete la grătar cu caşcaval

    Luni, 17 Martie, 2014 13:16

    Vinetele la grătar cu caşcaval reprezintă o gustare delicioasă ce se prepară foarte uşor şi rapid. Pot fi servite simple sau, dacă nu sunteți vegetarieni sau nu țineți post, se pot servi ală ...

  • Cum se prepară tocineii

    Cum se prepară tocineii

    Joi, 13 Martie, 2014 17:29

    Am verificat în mai multe locuri când am găsit reţeta aceasta, de la ecuisine până la lidl, şi pot spune că, în combinaţie cu ce am învăţat din familie, am ajuns la cea m ...

  • Gogoşi de ricotta

    Gogoşi de ricotta

    Vineri, 07 Martie, 2014 14:39

    Am încercat la un moment dat rețeta asta, mi-a stărnit interesul o vecină. De atunci oricând vreau să impresionez pe cineva, scot la înaintare gogoșile de ricotta. Iată de ce ai nevoie:150 ml ...

  • Salata de fructe cu nuca de cocos

    Salata de fructe cu nuca de cocos

    Luni, 08 Iulie, 2013 21:38

    Ingrediente:1 ananas taiat cubulete2 mango taiate cubulete2 banane taiate rondelepulpa de la 2 fructe ale pasiunii300 ml smantana dulce50 g zahar brun2 linguri fulgi de nuca de cocosMod de preparare: Intr-un bol de ...

  • Salata de pepene verde cu branza si rozmarin

    Salata de pepene verde cu branza si rozmarin

    Luni, 08 Iulie, 2013 21:37

    Ingrediente:3 cesti cu pepene verde, taiat cubulete100 g branza feta1 lingurita de rozmarin proaspat tocatsarepiperulei de maslineMod de preparare:Se amesteca pepenele cu branza feta si rozmarinul intr-un bol ...

  • Salata de pepene rosu cu feta si menta

    Salata de pepene rosu cu feta si menta

    Luni, 08 Iulie, 2013 21:36

    Ingrediente:cateva frunze de menta200 g feta1 ardei rosu500-600 g pepene rosu1/2 ceapa rosie3 rosii 120 ml ulei de masline extra virgin1 castravete mic1/4 lingurita piper negru proaspat macinat1 lingurita sare Koshe ...

  • Salata de dovlecei cu rosii si oregano

    Salata de dovlecei cu rosii si oregano

    Luni, 08 Iulie, 2013 21:32

    Ingrediente:1 lingura parmezan raschivesbusuioc oregano 1/2 lingurita sare de marepiper1 lingurita otet balsamiculei de masline300 g rosii cherry1 zucchini mareMod de preparare:Incinge un grill pe aragaz la foc medi ...

  • Salata de bocconcini cu rosii

    Salata de bocconcini cu rosii

    Sambata, 29 Iunie, 2013 12:20

    Ingrediente:2 rosii mari coapte5 bilute de bocconcini taiate feliibusuioc4 linguri ulei de masline extravirginMod de preparare:Intr-un bol punem feliutele de rosii, branza bocconcini, frunzele de busuioc si sare dup ...


Tragedie în Marea Britanie! 22 de morţi şi 59 de răniţi în urma unui atac t ...

STIREA ZILEI - Marti, 23 Mai, 2017 11:51

Tragedie în Marea Britanie! 22 de morţi şi 59 de răniţi în urma unui atac t ...   Pentru a treia oară anul acesta, poporul britanic a fost din nou încercat în urma unei explozii ce a avut loc, ieri seară, pe Manchester Arena, în timpul unui concert susţinut de interpreta Ariana Grande.   Atacul a avut loc, p ...

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

CULINAR - CELE MAI ACCESATE

  1. Ciorba rusească Soleanca Ciorba rusească Soleanca
    Joi, 29 Mai, 2014 12:38 | 67256 ori

  2. Salata de bocconcini cu rosii Salata de bocconcini cu rosii
    Sambata, 29 Iunie, 2013 12:20 | 25339 ori

  3. Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo
    Luni, 21 Iulie, 2014 15:06 | 15265 ori

  4. Cotlet de porc cu sos de rosii Cotlet de porc cu sos de rosii
    Luni, 08 Iulie, 2013 22:00 | 9945 ori

  5. Prăjitură de piersici cu fundul în sus Prăjitură de piersici cu fundul în sus
    Miercuri, 09 Iulie, 2014 09:14 | 6625 ori

SANATATE - CELE MAI ACCESATE

  1. Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună
    Luni, 23 Decembrie, 2013 12:04 | 36107 ori

  2. Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita
    Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:49 | 35454 ori

  3. Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului
    Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:47 | 29783 ori

  4. Cele mai frumoase complimente pentru o femeie Cele mai frumoase complimente pentru o femeie
    Joi, 28 Mai, 2015 11:57 | 25330 ori

  5. Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri
    Joi, 11 Iunie, 2015 13:18 | 13441 ori

COPII - CELE MAI ACCESATE

  1. Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet
    Miercuri, 04 Septembrie, 2013 14:49 | 42711 ori

  2. Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului
    Miercuri, 13 August, 2014 13:43 | 22330 ori

  3. Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează
    Marti, 21 Octombrie, 2014 11:54 | 19891 ori

  4. Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani
    Marti, 10 Martie, 2015 15:25 | 10079 ori

  5. O metodă simplă de atenuare a riscului de depresie postnatală O metodă simplă de atenuare a riscului de depresie postnatală
    Marti, 05 August, 2014 12:50 | 9781 ori

IT - CELE MAI ACCESATE

  1. Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO) Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO)
    Vineri, 30 Mai, 2014 12:14 | 19240 ori

  2. Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns
    Vineri, 06 Septembrie, 2013 11:29 | 16223 ori

  3. Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet
    Marti, 10 Septembrie, 2013 12:02 | 12671 ori

  4. Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor
    Joi, 12 Decembrie, 2013 14:04 | 9619 ori

  5. Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014 Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014
    Marti, 15 Octombrie, 2013 15:07 | 9263 ori

TURISM - CELE MAI ACCESATE ARTICOLE

  1. Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea
    Joi, 22 Mai, 2014 11:49 | 3831 ori

  2. Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume
    Vineri, 07 Martie, 2014 16:52 | 3088 ori

  3. Oraşe superbe de vizitat în Italia Oraşe superbe de vizitat în Italia
    Joi, 12 Iunie, 2014 14:30 | 2520 ori

  4. Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana
    Luni, 28 Aprilie, 2014 12:15 | 2277 ori

  5. VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii
    Luni, 19 Mai, 2014 12:27 | 2273 ori